jävlar vad nervös jag var

Igår så hade jag teori prov kl kvart över åtta, dagen före så var jag inte så nervös men jäklar när jag vaknade igår så kändes det som att hjärtat var i halsgropen. Men backis skjutsade mig dit och när jag gick in så ville dem ha legitimation och jag visade dem mitt leg, men när jag skulle skriva min namn teckning så skakade jag så mycket så det blev ingen fin namn teckning :P hahah men jag satt där ungefär 50 minuter och jag klarade det :P ojojo jag är bra :)

Så när jag kom ut satt backis och väntade på mig, och jag sa till alla som jag brukar vara med och familjen att jag hade klarat det, nu gäller det bara att klara uppkörningen, den är på måndag så det är inte länge kvar nu tills dess. hoppas jag klarar det :P  hoppas alla håller tummarna för mig :P

Nu är det nära

Jag var på körskolan idag och försökte göra rep faserna, jag klarade en igår men då har jag två kvar.. Men jag ska fan klara det. Men på torsdag har jag teori prov, vi får se om jag klarar den hoppas jag gör det :)
På måndag har jag uppkörning!!!! Fan vad nervös jag är uppkörningen hoppas verkligen jag klara det.

Hoppas jag klara allting då ska jag ut och köra :) Längtar som fan efter körkortet ;) Jag har inte så mycket mer att prata om, jag har börjat om skolan igen, känns skit tråkigt men man måste ju, sista året :P

ha det bra :)

Min sista jobb dag!!!!

Så skönt med min sista jobb dag, det känns som en befrielse att veta att man aldrig behöver fara dit och jobba nå mer. :) Så nu ska jag bara ta det lugnt i tre dagar sen börjar skolan om suck... Ledig tre dagar inte mkt..

Undra vad man ska göra i helgen, kanske ska fråga mina tjejkompisar om vi ska ha ett litet partaj ;) Men man vet aldrig :P Hoppas det händer nå i alla fall :)

Imorgon far mamma, backis och nadja till stockholm sen ska dem flyga därifrån till Grekland :P Fy vad man är avis :P

Men nu finns det inte så mkt mer att säga hände inte så mkt i helgen för att jag jobbade . men det ska jag ta igen :P

skööönt!!!

Min sista vecka på jobbet, så himla skönt!! Jag har jobbat idag och det känndes som att tiden stod still.. Klockan gick i snigel fart..

Men när jag kom hem så åt vi middag sen for jah opch nadja och cyklade 6 km!!!! Fan vad duktiga vi var, men man var slut i kroppen för alla uppförs backar :D

Men i Fredags som var längesen så var vi på sara´s stuga/hus och hade en liten grillfest..
Vi for hem ganska tidigt där ifrån..

Men på Lördagen så var vi på kräftskiva hos grannar och drack lite grann, det var kul. sen kom Zacke och Oskar och hämtade oss sen for vi in till stan och var hos märta och mange.. På söndagen så var vi och badade på hammenviken det var så himla skönt i vattnet... men sen har det inte hönt så mkt mer. :D


Mitt första dopp =)

Idag kom jag til johan, när jag kom in satt johan och hans bror Albert och pratade på hejvilt :)
Senare bestämde vi att vi skulle in till stan och hämta johan´s startmotor till min mercdes 600 :) När vi hade gjort klart det for vi till kioskpiraten och tog oss var sin glass :)
Efter att vi hade gjort allt det där så for vi och badade, det var ganska kallt i vattnet, men efter man har doppat sig två gånger så blir det ganska skönt i vattnet :)
När vi hade badat klart så for vi och köpte nå grönsaker och gjorde världens godaste hamburgare :)

Nu siter vi här. jag johan och mange i det sköna vädret :) Menmen det var min dag de. Imorgon har jag körlektion och senare ska jag till mange och märtas lägenhet och kolla hur fint dem har det :)

puss & kram

RSS 2.0