oj så skönt!!

kan misstolkas på rubriken :D haha men igår så kom en tidning hem från soumi soffa där dem hade rea på alla mörbler, och sängar så vi bestämde oss för att fara idag och köpa en ny säng för den som vi har, har johan haft sen han bodde hemma hos sin pappa så den är ganska gammal så vi behövde en ny säng som är större också :P
Den som vi hade först var typ 120 cm i bredden och den som vi köpte idag är 180 cm i bredden så det kommer att bli skönt att lägga sig utan att man tar i varandra :P

tankarna far runt omkring

jag hade världens magknip imorse då jag vaknade.
Man har ett sommarjobb som räcker hela sommaren, jag har skickat in en ansökan om högskola, jag går in varje dag och kollar ifall det står om jag har kommit in eller inte men det står samma sak hela tiden "bedömning pågår..." och då börjar tankarna gå direkt... vad ska jag göra om jag inte kommer mig in, självklart ska jag söka jobb men hur lätt kan det vara om man inte har en utbildning som gör att man får ett jobb man vill ha?

Hur kommer min framtid att se ut? när man försöker blicka framåt så ser man ingenting, för jag vet absolut inte vad som kommer att ske i min framtid. men jag hoppas att det är någonting bra som händer då.

yes!

idag fick jag mitt nya sim-kort till mobilen :) har varit utan mobil i en hel vecka! trodde inte jag skulle klara mig, men vad ska man göra?! men nu har jag då ett nytt kort.
har samma mobil nummer som förut :D

sommarjobbet

nu har jag börjat med mitt sommarjobb där jag är på ett boende för psykiskt handikappade. jag trivs jätte bra med dem jag jobbar med, har fått bra kontakt med dem på så kort tid, samt att jag har bra kontakt med dem som bor där också!

Nu ikväll är mina planer att jag ska städa lägenheten, det behövs kan jag säga!! men jag kan skylla på att jag har varit jätte förkyld! men nu börjar det bli bättre på den fronten!

studenten

igår var det studenten, grymt roligt var det att springa ut men samtidigt lite läskigt att veta att man aldrig kommer att komma tillbaka till skolan igen och träffa alla som vi gjorde förut när man gick skola, nu måste man ut i världen och plugga samt att söka jobb senare och bli riktigt vuxen !!

men kul i alla fall att få springa!½
men idag blev det att ta det lugnt och klä av vagnen och vara ut och äta med kompisar, johan bjöd mig idag på middag på thai garden :P gott var det!!

balen

igår var det balen för mig :) startade morgonen hos syrran som fixade mitt hår och smink :) blev riktigt snyggt kan jag då lova!!
Sen kom johan och hans pappa som körde oss till balen i en hotrodd :P det blev många bilder innan vi for! Jag var så jävla nervös när vi satt i bilen och väntade på att få komma fram och johans pappa gjorde inte saken bättre haha :)  men när vi väl klev ut ur bilen och jag tog johan runt armen så kändes det skönt att stödja sig mot han och det var roligt att få alla ögon riktade mot en :P när vi hade gått klart så fick vi en välkomms drink och sen mingla fram till klockan åtta på kvällen då vi skulle äta middag :P Det var god middag, kött potatisgratäng och bearniessås :P sen fortsatte kvällen i ett hotellrum som amanda och henke hade men då blev jag och märta less efter ett tag och gick ut och träffade mer människor och dansade och drack:P
Riktigt rolig kväll, att få känna sig så fin men det var tråkigt att det bara varade en kväll...

lördagen före veckan vi går ut :D

igår så blev det lite impuls fest för mig :D klassfest var det, och jag visste först inte hur jag skulle göra om jag skulle vara med klassen eller om jag skulle vara med andra kompisar, men jag saknade klassen så mycket att jag bestämde mig för att fara och festa med dem, och det var RIKIGT roligt :P
Sen bestämde vi oss för att fara in till stan, dem i klassen gick på krogen men jag insåg i mitt dumma jag att jag hade glömt min plånbok hemma där jag hade mitt leg, pengar och bankomatkortet :( så det blev ingen krog för mig, men då ska jag ut på onsdag och student fredagen :D

Nu ska jag bara chilla ett tag och sen bär det av till syrran :P

veckan före det händer

Nu i veckan så kom vi hem kring tio på måndag kvällen från stockholm, och tisdag gjorde vi praktist taget INGENTING, vi var nästan två timmar på skolan, onsdag så hade vi vatten krig, det var kul så länge det varade :P hehe men man hann spruta ner ganska många på en timma :D Idag så skulle vi ha picknik men det blev inte av, för att det regnade så mycket så vi ska ha det imorgon istället :D mums !

Jag var nyss hos tandläkaren, sista gången man gick dit gratis :/ menmen, vad ska man göra?
jag fick nå jävla flour på tänderna med banan smak det smakar ju apa,kan jag då lova!!

Nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hem så att vi kan fara till mamma sen och färga mitt hår och käka middag där med henne.

NU ÄR DET NÄSTAN EN VECKA KVAR TILLS VI GÅR UT TJEJER OCH VÅRA TRE KILLAR!!
BF3B SHALALA BF3B SHALLLALLAA!!!!!!

stockholmsresan

igår kom man hem från stockholm, har varit där i fem dagar och shoppat och umgås med min klasskompisar :) det var jätte roligt att vara där, men det var gode skönt att komma hem till kära piteå!
Snacka om att man har ont i fötterna och i ryggen, att gå i flera timmar på stan och typ aldrig sätta sig ner, bara när man åt lunch och middag. Men man längtade efter husmanskost så mycket! Har ätit ute varje dag.
men nu har man kommit hem till sin egna säng och ha sin karl på sidan om en, känns riktigt skönt!!

Nu ska jag bara ta det lugnt, har några timmar borta från dem här fem dagarna.


RSS 2.0