Måndag under praktiken

Nu är det andra veckan som jag har praktik, idag var en väldigt kul dag :P Barnen var glada och dem hade dansuppvisning för oss "lärare"

Och lärarna var på mycket bra humör, vi satt och skämtade om helgen som har varit :P

Nyss har jag pratat med Theres om allt möjligt och snart ska jag se idol :) Calle är min favorit så jag ser det för att han är med, han sjunger jävligt bra :)

Söndag idag

Igår hände verkligen inte mycket på kvällen. vi gjorde ingenting.... Känns ganska tråkigt må jag säga..
Men på dagen så for jag,johan och mange på biltema och kände några grejer till min bil :P Vi köpte kablar till baslådan :) Så vi började med basen igår och det tog ett tag men jag hjälpte faktist till :) det var ganska kul :) Så nu har jag dunka dunka i bilen :) Sen så tog vi bort en antenn som var borta och satt dit en "plugg" som jag säger hahah :D Sen så kollade johan hjulinställningen och kollade ifall det var hål i avgassystemet men det var det inte som tur var :)

Idag har jag försökt att plugga lite, men det är så jävla tråkigt!!!!!

Johan ska kanske sälja sin skoter och köpa en nyare :P fast jag kommer nog att sakna den skotern vi har nu :) men vi får ju en fräschare och nyare skoter istället.

Nästa månad hade jag kanske tänkt fara till johans jobb och köpa en en nya skoter kläder :P Kul men dyrt!!! men jag måste ha det så :)

Nu ska vi fara och äta miiddag :P

fredag

vilken jävla dag... När vi kom till skolan hade vi skolfoto det var väl helt okej. sen så hade vi FMS ni vet det jag har pratat om förut som jag hatar,när man kolla styrka,kondition och balans och vighet..

Men om det skulle vara så väl, jag tog med mig en snusdosa från johan i torsdags och tänkte att det skulle räcka tills idag men det gjorde det så klart inte.. Så jag hade inte snusat nå sen kl halv fem idag, tror ni/du att Frida har varit nå gorma idag jo det kan man säga.. Jag fick en cigarett av linn tack och lov men det hjälpte inte så mkt som en snus gör. Men tack i alla fall:)
Nu när jag kom hem till johan såg jag mina snusdosor ligga där, jag hade rent av börjat skaka oh må illa när jag inte hade fått någon snus på hela kvällen, så jag är fortfarande arg :/
Jag la på när jag ringde till johan. för när jag kom fram till hans lägenhet så var han inte här så då ringde jag till han för han hade lovat att vara hemma med alla kompisar när jag kom, men ingen var här.


Så jag är jätte arg idag men tack óch lov har jag en snus i nu så jag får hoppas att det går över snart :)

Jå jag har varit och hälsat på josse,erik och alice idag i deras hus, dem har gjort huset så jävla fint :)

Men nu kommer dem nog tillbaka :P ska försöka vara lite trevlig nu, :)


Praktiken första veckan

I måndags började jag på praktiken, det var ganska kul :)
Dem har många barn på det ställetjag är på. det är 21 barn på ev avdelning.
Idag var sista dan i veckan jag var där, ska vara där i 8 veckor. måndag till onsdag :)

Jag började halv sju imorse det var lite tidigt men då slutade jag kl två så då for jag hem till johan och sov ett tag.
Nu så håller jag på att tvätta lite kläder, både mina och johans kläder.

Imorgon ska jag till strömbacka igen känns ganska skönt, för det är lite tugnt att vara bland så många barn hela dagar, men dem är så fina barn. Men det kommer att bli skönt att få träffa mina kompisar igen.

På fredag är det skolfoto och direkt efter det har vi FMS, som är typ att man ska kolla upp sin vighet,balans,styrka och uthållighet. Det är grymt tråkigt, men man måste göra det :/

Men nu ska jag gå til tvätten igen.

och sova lite granske ;)

Söndagen

igår hade vi ju våran lilla fest hemma, så det kom några stycken och hade kul :)

Idag så for vi till ida (min syster) hennes dotter fyller år på tisdag men då är hon hos hennes pappa, så vi grattade henne idag :) Vi var där ganska länge och hon blev jätte glad av alla presenter som hon fick :)

Imorgon börjar vi praktiken så jag hoppas det blir roligt och att jag får en rolig och bra handledare :)

Nu sitter jag och ser "ensam mamma söker" så nu har jag inte tid att sitta och skriva nå mer :)


Det är lördagkväll :D

Idag sov vi ut ganska mycke så vi vaknade kring halv tolv idag :)
Så vi åt frukost och duschade en snabbdusch, sen så begav vi oss till Luleå till pappa och monica,
När vi kom fram så var min ena syster där med sin dotter, vi åt jätte god middag och efterätt :)

Efter vi hade ätit så satt jag och johan och spelade tv-spel grymt längsen man gjorde det, men det var kul :)

Nu sitter vi hemma hos johan, väntar på att märta,mange och zake ska komma hit. ha en liten hemma fest. :)

puss och kram

Lite om dagarna som har gått i veckan

i måndags så var jag och färgade mitt hår hos min kusin i Öjebyn, det blev super snyggt!! Men det tog ett tag att göra det, men det blev bra i slutändan.. :P Hon är verkligen duktig på att veta vad man ska ha för någon nyans i håret.

Min mamma fyllde år i måndags så då var jag hemma med henne och gratta hon, jag hade gjort en tårta till hon, det var inte lätt att göra en tårta, förutom det gjorde jag en choklad tårta till hon. Menmen man ska aldrig ge upp. hahah .

Tisdagen vet jag inte om det hände så mkt, jag tror inte det, vi gick väldigt lång dag så man var lite trött, sista lektionen vi hade var nästan två timmar lång och så var det engelska som inte är mitt varorit ämne.

igår satt jag hemma och bara slappade, ganska skönt ändå.. Gjorde inte mycket den dagen. Kring åtta tiden for jag till Johan och var med han :)

Och idag har vi haft brännboll det var ganska roligt, men att komma dit och ha gympa det första man gör så känner man att man inte har hunnit vakna till. min klass förlorade i brännboll men det är inte våran starkaste sida, fast vi är riktiga tävlingsmänniskor.. hahah :P Nu har jag försökt att hitta vars min praktikplats är, och den är i norrfjärden så jag har kollat upp vars den ligger. så jag ska dit imorgon och presentera mig, och efter skolan ska jag fara och ta kort till körkortet :P så jag får den någon gång istället för att ha lappen.

I helgen blir det mycket hela tiden, På fredag vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se. det brukar oftast hända någonting.
På lördag har pappa och monica bjudit oss på middag i Lule så då ska vi dit och mysa på och då får vi se hur länge vi stannar där, senare på kvällen kanske jag ska skjutsa in Linn och André till krogen eller in till stan. På söndag har vi kalas för min systers dotter som fyller tre år, eller hon fyller två dagar efter men vi grattar hon på söndagen istället :)

Jå jag ska in och köpa en present till henne på fredag också :P

Så har min vecka sett ut och kommer att se ut i helgen ;)

 


Igår hittade jag den :)

Jag har suttit och letat efter en bil hur länge som helst känns det som, men varje gång vi har varit och tittat på någon så har dem sett ut som självefan hahah :D Men i förrgår så satt jag på blocket och kollade och tror du inte jag ser en audi 80 2,0 E som var till salu, sagt som var vi satt oss i bilen och for till luleå.
Jag trodde att den skulle se ut som alla andra bilar jag tittade på men när vi kom fram så var det fin i lacken och överallt annars. Men det enda som är problem på är att ratten är väldigt tungt när man ska svänga. Men nu är det min pärla :P

Fyllechaffis

igår var det första gången jag var fyllechaffis det var lite konstigt att jag var fyllechaffis hahaha :D Men det var roligt. Jag for först och lämnade av johan inne i stan där han skulle festa, sen for jag till sara och micke och satt där och spelade spel och pratade, sen skulle jag skjutsa in dem till stan. Det var roligt att skjutsa tjejerna in till stan.

Efter att jag hade skjutsat in dem till stan for jag till mange´s lägenhet där johan och alla andra var :P Dem hade lte fest där hehe :P Senare skulle dem ut på krogen så jag och märta släppte av dem uti kalles så for jag och märta och gled i stan :P

Vi for in på nolia där det kom en volvo som verkligen int kunde sladda, man var typ orolig att dem skulle köra in i märtas bil eller köra in i någon lyckstolpe. haha Jag skulle inte sätta mig i den bilen. haha

Vi träffade grabbarna senare på sunes där dem att och åt, dem var inte nyktra haha så vi skjutsade hem dem, så hämtade jag min bil och for till norrfjärden, och så somnade vi. så vakande vi kl åtta på morgonen :D haha det är inte likt mig och johan.

Ojojoj vem tror ni har körkortet??

Jo det är jag :P Klarade uppkörningen igår :) grymt skönt alltså, fick en ganska lätt uppkörning, jag körde i ungefär i 30 minuter och det gick jätte bra.. När vi kom tillbaka till nolia från där vi startade så stängde jag av bilen, och då ställde han mig några frågor som han skulle göra. (han hade redan berättat före jag började köra att han skulle göra det) Så mamma och backis var på nolia och väntade, alla trodde att jag hade kuggat, men sa han att jag hade klarat det, jag blev så himla glad så jag var tvungen att fråga igen om det var sant, så då gick han ut ur bilen, jag satt kvar i bilen ett tag och försökte förstå sen for jag och min körskollärare tillbaka till trafikskolan och då följde mamma och backis efter. När jag klev ut ur bilen så började jag stor gråta, jag tror jag fattade då vad som nyss hade hänt. Då kom mamma och backis och grattade mig, Märta kom dit samtidigt som jag hade kommit tillbaka till trafikskolan. Så det var väldigt roligt.. :p När jag hade lugnat nerverna så satt vi oss i mamma´s bil och skulle fara, det enda jag kom på just då var att jag var hungrig :D hhhahah

Men nu har jag kört två hela dagar och det är så skönt att kunna köra själv utan att alltid måste fråga någon om skjuts.

Det var väl allt som hade hänt igår och idag :P

RSS 2.0