Jobb,jobb,jobb..

idag är det andra veckan jag jobbar.. Det är verkligen jobbigt att jobba när man är sjuk. Det är väldigt stressigt hela tiden, enda gången man kan slappna av är när man har lunch.. Det är så varmt där inne i köket så när man direkt rör sig så börjar man svettas.. Men vissa stunder är det kul, som att det är sommarjobbare där.. :) men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon har körlektion före jag ska jobba, hoppas det kommer gå bra. :)

söndag

igår var jag och johan med linn och andre det var kul :) vi for runt och körde bil hela kvällen stannade upp på max och åt :) vi kom hem kring två tiden :P Fan jag är så jävla förkyld :( hoppas det går över snart.

Lördag

igår var det ju midsommar som alla vet :P först for jag och johan till våran släkt stuga på pappas sida där alla träffas och käkar palt och umgås. det var kul men ganska kallt.. sen for vi hem till mamma och hälsade på där var det också fullt hus :) när vi kom hem till johan så tog jag mig ett bad, fan vad skönt att bada :) När klockan var runt halv sex så ringde ershammar och sa att vi skulle komma till dem och grilla sagt som det var så var vi där :P det var jätte kul vi var flera stycken som var där.. efter vi hade vari där några timmar for vi till sofia och fortsatte festen där :P så det var en rolig midsommar :)

Tisdag

aaah denna dag har varit jobbig.. Jag började jobba idag snacka om att man måste stressa för att hinna med allt. jag börjar tio och slutar kvart över sex.. Kom hem kvart i sju och var jävligt hungrig. LÄNGTAR till midsommar kommer vara jävligt kul :) Hoppas denna vecka kommer att gå fort tills på torsdag då kan det sakta ner igen :P

Lördag

igår var det fest, det var skit kul vi startade festen hos märta och där var det folk!! Senare under kvällen så for jag till Johan där han va och festade, hans chef fyllde 30 år grattis igen! Man känner verkligen idag att det har varit en håård natt. hahah men det ar kul :)

Onsdag

idag har jag haft körlektion och det gick väldigt bra :) Fan vad skönt med sommarlov imorgon, men då är man bara ledig i en vecka sen så börjar man jobba, men sånt är livet. Jag har varit värsta kocken idag, först gjorde jag middag och sen gjorde jag chokladbollar. är riktigt nöjd :)


Torsdag

Idag hade vi en hälso dag med byggprogrammet, det var jätte kul att göra massa baner som dom skulle klara av, man skrattade tills man grät haha :D men vi förlorade mot dem i brännboll senare, men det var kul i alla fall. Och linn har gjort hål i tungan , jag var med då dem gjorde det :P

Söndag

Idag var det mors dag :) så jag for till mamma ocg grattade henne sedan så låg jag och mina systrar och solade oss och åt tårta.. Det var så himla varmt ute igår, direkt när man rörde sig så blev man alldeles varm.. När jag kom hem så pratade jag med johan och¨då ville han att jag skulle komma till hans mamma i norrfjärden, pappa var så gullig som skjutsade mig dit.. När jag kom fram så käkade vi tårta och jordgubbar med grädde.. Mums :)

Lördag

Idag har jag och johan varit och hämtat bilen hos märta, som blev kvar där igår :) Sedan for vi till nolia på mässan dem hade där, då sa johan att vi kunde fara och fiska på kvällen och så blev det, vi var jag, johan,mange,märta,zake och ullis som var och fiskade det var kul att få fiska igen men jag och ullis fick ingen fisk fast det hoppade runt oss hela tiden den enda som fick någon fisk var zake.. (han hade bara tur) :)

RSS 2.0