Torsdag

idag hade jag Körlektion och det gick jätte bra, fast jag var gode nervös :) Längtar tills nästa gång jag ska köra.. nu ska jag snart göra något att äta. vad skönt att det är snart helg!!
Pappa berättade för mig idag att dem hade fått huse i Luleå :) så snart kommer dem att flytta, vad kul för dem :)

Tisdag

idag var det en ganska skön dag :) tiden gick fort och bra i skolan :P Ida och lill flisan är här hos oss tills på söndag kanske. :) världens gulligaste flicka är ju felicia, men nu när jag skulle se på tv så fungerade inte, så min styvpappa ringde upp visat och försökte höra vad vi skulle göra,, men det gav ingenting så nu kanske vi måste kapa nå träd eller grenar..

Måndag

AH!!! Den här dan var väldigt tråkig. Först missade jag bussen så johan fick komma och hämta mig i norrfjärden och skjutsa mig till skolan.. När jag väl kommer till skolan så säger min mentor att vi har ingenting idag så vi slutar nu. Känndes ju jätte bra att komma dit. dessutom jag har ingen lägenhets nyckel för den är hos mamma. så johan fick skjutsa mig hem också... åååh vilken dag.. Men nu är man hos johan i alla fall ska försöka göra nå nytta idag :)


Söndag

Igår var det fest! Linn fyllde 18 år! Grattis igen gumman :)
Idag mår man lite som man förtjänar det hahah :)
Sitter hemma med johan och ser på x-men, Imorgon är det skola igen :( Jobbigt.. Men det är skönt att det bara är 2 veckor kvar till sommarlovet, fast man har inte så mycke sommarlov. ska jobba hela sommaren men de är ju pengar :)

Äntligen Fredag!

Fy så skönt med fredag!!!
Idag har jag varit och grattat min styvbrosa som fyller 13 år idag!!

Imorgon blir de fest ;) Fan vad jag längtar!!!  Är taggad som bara den!

Let´s get the party starded!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0