nu är det nära :P

imorgon är det julafton :D det är så roligt med julafton, man får vara med familjen och alla är glada, :D


Nu är det jullov :P

Faaan vad skönt med jullov :D Jag och erika sitter hemma i johan´s lägenhet och småpratar. Idag var det sista dagen i skolan, grymt kul lärarana gjorde en sketch :P synd att jag inte tog kort :(

Torsdag idag

Det var jävligt jobbigt att vakna imorse, kände mig inte alls bra. Men jag for till skolan idag i alla fall.

Jag har inte rört bilen på två dagar den här veckan, jag kollade på bilen i morse, den var jävligt kall. Så jag gick till bussen istället. Det är ganska skönt att åka buss, den är alltid varm, Det enda är att man måste passa tider, och det är jämt mycke folk i bussen.

Så nu sitter jag hemma, men en filt och ser på tv. Vill inte vara sjuk på julen eller på nyår :)


sist veckan

Så jääävla skönt med sista veckan innan jullovet, eller jag går till den 22 december men dom två sista dagarna gör man ändå ingenting.

Imorse då jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp, jag ville bara fortsätta sova. Det är så konstigt, när alarmet ringer på morgonen känns sängen så jävla skön, då är den perfekt.

dem här två dagarna som har gått av den här veckan, har varit så tung. Det känns som att klockan har stannat.

Men då har vi haft på psykologin att vi skulle tänka positivt i en vecka, man fick inte tänka nå negativ. Och imorse var det verkligen en negativ morgon, men då kom jag på att det är bara en vecka, den veckan kan jag kämpa och kliva upp. (klapp på axeln)

Undra vad man ska göra i helgen, johan ska fara bort på fredag och köra skoter med killarna och komma hem på lördag kväll. 

 

men nu har jag tänkt gå och lägga mig, god natt allihopa :)


denna dag ville inte jag ha

Idag har det varit konstigt, tänker inte gå in i varför det har varit så. Men det är väldigt personligt.

så jag vet inte riktigt vad jag ska säga just nu, men helgen har varit lugn har varit och sett bio i helgen med ida,erik och johan Luftslottet som sprängdes. den ar grymt bra.

Men tyvärr så orkar jag inte skriva nå mer just nu.


I HAVE TO LET MY BARIN GO BEFORE MY HERAT, TO BE STRONG!

RSS 2.0