Torsdag

Nu är snart den här sköna veckan slut, fy fan. Nu måste man börja om igen, med skolan och praktiken.
Känns tråkigt, Vill vara ledig längre, men det får man inte, men grymt skönt att man inte jobbar,då skulle man inte ha dem härveckorna som man är ledig.

Nu ska jag städa, känns tungt men man måste göra det ibland :)


Tisdag

Idag har jag varit med vissa från klassen på stan, vi satt och fikade och pratade riktigt kul :P
Efter vi har suttit där över en timma typ,så for jag och köpte nå guld remmar till min halloween klänning :P
När jag hade gjort allt det jag skulle göra på stan så for jag hem till ida och felicia, åt middag där med dem, jävligt gott, och speciellt när man slipper göra det själv :P Kom hem nyss till Johan,så nu sitter jag bara och njuter av att jag är ledig ;)

Skön vecka

Det är så himla skön vecka i veckan, jag har varken praktik eller skola på hela veckan, så idag ska jag fara och träna, sen ska jag träffa johan på stan, vi ska gå och shoppa, fast inte bara kläder. Han ska kolla på en telefon óch jag också, men jag tror nog att johans telefon är värst, för man hör ingenting i den när man pratar. ahhahha

Så idag kommer det nog att gå mkt pengar.... Suck.. Men ändå kul att gå på stan :P

Vi kan väl hoppa över morgondagen

Imorgon har vi prov i Historia, har suttit nu ochpluggat sen kl sex till halv nio.. Jag har pluggat förut också, men det känns som att man bara sitter och läser och försöker att förstå vad som händer.
Ajjaa, orkar inte skriva nå mer, ska gå och lägga mig och få morgon dagen överstökad.

Lite om helgen

i fredags var det tjejkväll hos josse :P Vi åt jätte god mat och efterrätt :) Sen så partade vi hela kvällen, men kvällen slutade ganska tidigt, men det var kul så länge det varade :)

I lördags hade vi fest hemma hos johan, det kom ganska många folk :) Det var jätte kul, att träffa alla norrfjärden killarna igen, och märta :)

Men nu söndag sitter vi hos pappa i Luleå har nyligen ätit palt, så nu är man gode mätt :D Snart ska vi äta efterrätt :)

Lördag/Söndag

I lördags kring ett tiden var jag pappa och monica och åt på max :) det var jätte gott. Sen for vi till Åsa och pelle för pelle fyllde 31 :P
På kvällen for i till Märta och Mange dem hade bjudit oss på middag, vi åt tacos och det var gott, men tacos är alltid gott :D Sen blev det fest, så det kom ganska många dit. När kl började närma sig halv tolv så gick vi ut på krogen :P

Nu idag så har vi varit och hämtat min bil i stan, farit till dollar och köpt lite saker. Sen for vi hem till mamma och backis dem hade bjudit oss på middag. Så nu sitter vi i soffan och kollar på Top Model ;) Sen ska vi se ensam mamma söker.. :)

RSS 2.0