tiden bara går och går men ändå står den still...

Jag tycker det är så tråkigt att livet är som i ett mönster man gör samma saker varje dag, inte underligt att man kan tycka livet är tråkigt ibland..
Imorse så stod jag och väntade på bussen i kylan, jag var gode pigg ändå för att kylan väckte mig, men när jag kom in i bussen så såg man alla de människor som låg och sov eller bara var i deras egna värld, och jag tänkte att nästan alla på denna buss ska till samma ställe som jag ska på.. men det roliga är att jag gjorde som dem, jag satt också i min egna värld och tog en pn.

Vad roligt det skulle vara ifall att man för en gångs skull, skulle bryta detta mönster och se världen ur ett annat perspektiv. Men man kanske ska börja se under ytan vad som kan vänta där.

happy, tired, yeah

Snacka om idag att jag har varit en blandning av alla humör idag..
Jag har varit trött, ledsen och sen överglad och sen arg och nu är jag neutral.. men kanske inte är så roligt att höra hur mitt humör är haha :D

Imorgon börjar vi tidigt som fan tycker jag kl åtta när man är van att börja typ tio tiden :P haha och jag kommer inte hem förens halv sex på kvällen och sen ska vi på kalas för johans pappa fyller år :P Det är kul med kalas alla är glada då samma som på julen :)

Blir att lägga mig tidigt ikväll !

några bilder från när jag gjorde tatueringen !

nu ska tatueringsbilderna ut från min andra tatuering!







blen nöjd som sagt, har fyllt i den lite mer, men ser typ likadan ut !











blev som nytt! :)

Jag och johan satt upp barbordet igår och det blev skit snyggt, som en ny lägenhet blev det :D
Snacka om att lite saker kan göra stor skillnad!!! :P

Jag lovade Linnea Boman att jag skulle lägga ut en bild på barbordet, kanske för att jag har skrytit om det så mycket ;) heheh


Vårat fina bord :)

Ska upp med en hylla ovanför nu :P

RSS 2.0