vi ska fixa vi ska dona alltihopa hela tiden!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men har fullt upp!!!

Idag kom mamma förbi och vi storstäda hela lägenheten, rengjorde fönstren, diska, skura, damsuga gå igenom garderoben, städa toan egentligen allt gjorde vi idag!!!!

Känns jävligt skönt att man har gjort bort sånt, och fint blev det :D

Blir ju att göra sånt när gubben fyller år på onsdag, så då måste det se fint ut!!! :)

oh vad jag längtar!!!!

ikväll ska jag och johan fara till mange och märta och prata om att fara utomlands, om vars vi ska fara och sånt, hade tänkt i slutet av maj att det blir av :)

Längtar som bara den!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D


Det var det..

Har varit skit dålig på att uppdatera... men har haft såå fullt upp med skolan och doma här tentorna som jag har haft...
Hade först utvecklingspsykologin i torsdags och nu idag så hade jag socialpsykologin.
Utvecklingspsykologin kändes som att den gick bra, men absolut inte den andra, jag var körd!!!!

Hoppas någon vill hitta på nå med oss ikväll, är super sugen på att träffa andra människor istället för bara johan ;D haha

kanske man ska göra sig nå käk nu, ha de bäst!!!!
puss


allt som har hänt!

Ja som ni ser så har jag inte skrivit så mycket på sista tiden, men ni vet jul och nyår har ju sprungit förbi! jävlar vad tiden går fort alltså!

Nyår var vi i kåbdalis med våra fina kompisar, sov i en skola med 13 bäddar och vi var 14 stycken men det gick fint fint, förutom att jag typ inte kunde äta eller dricka nå utan att må illa :( men det var himla kul helg!!!
Jag kan ju rabla upp alla, men jag tror att dem flesta vet vem dem är :)

Ikväll tar jag och johan det väldigt lugnt, för pojken är sjuk, :( känner att jag håller på att bli VÄLDIGT uttråkad!!! visst att jag kunde ha gjort nå ikväll, men ni vet empatin satte sig i min hjärna och sa att jag skulle stanna hemma med gubben :)

hoppas alla har haft ett JÄVLIGT bra NYÅR allihopa!!!!!
puss

RSS 2.0