FUCK!!

Jag och sara for in till stan idag och skulle köpa biljetter till studenten på valdino men dem hade slut och det finns ingen annanstans att köpa dem, fan nå!!! jag måste ut den kvällen!

Vet någon som ska sälja en biljett så säg gärna till!!!

inte länge kvar nu

det är ´verkligen inte länge kvar nu tills studenten är här, vi har gjort klart alla skolarbeten så vi slutar tidigt varje dag typ :D känns skönt att få nästan allt bort gjort :)
På torsdag far vi till STOCKHOLM hela klassen och ska ha skit roligt, och kommer hem måndagen :P När vi kommer hem ska vi bara leka och supa och ha roligt!! :P ehhe

jag är grymt dålig på att uppdatera mig men nu har jag i alla fall gjort det :P

Toooorsdag!!!

Idag skulle klassen vara med varandra, men det var typ bara 8 stycken som kom eller nå.. men kul hade vi i alla fall, vi spelade kubb och sen for vi till sara och grillade och solade :D GRYMT bra väder idag på dan!!!

Sen kring halv fyra for jag till mamma vi skulle käka palt (mums) :P Och kring åtta då vi for så började det regna som sjutton!! men samtidigt är det mysigt för att då luktar det sommar :P

Nu ska jag sittta med johan som jävlas med mig!!! heheh ha de gott

Måndag

Idag har det inte varit jobbigt på skolan, kom dit hade pyskologi och matte men sen så skulle vi ha lektion med våran mentor men han är sjuk så vi hade ingen lektion, så satt jag linn och sara och skrev klart projektarbetet :P så nu har vi lämnat in den så kan man ha redovisning sen :)
Vi fick våran klassbok idag som två i min klass har gjort, man skrattade men nästan grät också för att det är inte länge kvar tills vi går ut, och så var det roligt att läsa om allla :P jag blev klassens blondin! hehe

Veckan

Jag känner mig gode stolt över mig själv den här veckan, jag har lämnat in PM:et och snart gjort klart psyosociala arbetet, och har gjort religions prov idag. Och imorgon har vi nationella svenska muntligt och det kommer säkert gå bra, och på fredag har vi nationella engelska och sen slutar man 11 :P grymt skönt att sluta så tidigt någon gång.

men nu ska jag vara trevlig med johan, mange och zake :P

lördag och söndag!

Igår så var johan lite väl trött, hahah :D så vi tog det gode lugnt på förmiddan, men sen så ringde mange och frågade ifall vi ville följa och äta för mange var i samma stämning som johan var i :D haha så då for vi och vålgästade david och sandra och mot tio tiden såg vi att det var många bilar ute och körde fast det egentligen inte var crousing eller hur man nu skriver det :D haha så då var vi ute och gled men allla rymdes inte i en bil så det var lite tråkigt. så runt halv ett fick vi nog och for hem och sov.

Idag har jag varit väldigt duktig :D eller som jag ser det har jag varit skit duktig!! Vi har ju ganska mycket nu i skolan så man har pluggat hela förra veckan, men det kändes som att det inte försvann så mkt från göra listan.
Men vi gjorde prov förra veckan och fick VG på det provet samt fick jag veta att jag fick VG i religions hemuppgift :P Och i torsdags gjorde jag klart romananalysen och i fredags skulle jag skicka in PM:et till svenska redovisning men datorerna fungerar inte på¨skolan. Och idag har jag gjort klart religions frågorna till provet som vi ska ha på onsdag som verkar väldigt stot prov.!
så jag belönde mig själv med att sitta framför datorn sen :D haha

valborg

Igår var jag,johan och sara hos zake :P med massor med andra glada människor :P det var riktigt roligt! :D Grillade kött och körde sönder en bil på det också :) hahah

RSS 2.0