Fredags

Igår så var jag och åt middag på thai garden med linn,malin,marie,jenny,erika och camilla det var ganska gott, men inte så gott som jag hoppades på, åt friterad kyckling och ris.
Efter vi hade suttit där ett tag så for vi hem till mia och spelade kort och pratade om allt möjligt. :D det var riktigt roligt att vara alla va tjejer och bara umgås. :)
Kring halv tolv tiden skjutsade jag pappa till stugan, han hade varit ute med jobbet :)

Skulle gå ut och gå idag men det är så himla blåsigt, så jag ska nog ta det lugnt idag, och plugga imorgon...

tatuerings bilder


Början till tatuering


här har jag ont!!!



nu håller den på att bli klar :)




skuggorna kom till också :)



Nu är min snygga tatuering färdig!!!!!! GRYMT STOLT!!!


TATUERING!!!

Igår for jag och mamma till Jävre hos en man som tatuerar ;) Han gjorde min tatuering så fin :) När jag kom in i huset kändes det som att hjärtat satt på utsidan av kroppen, haha :) Men när vi väl började så gjorde det riktigt ont från början, när han gjorde konturerna, men efter ett tag kände man nästan ingenting :) Mamma tog kort när han höll på så ni får se det sen :) Men däremot när han gjorde skuggningen så brände det gode rejält, :D HAHAH men jag höll ut, det tog ungefär 2.5 timma att göra den plus så tog vi lite pauser där också så jag fick vända på benet och röra det lite grann, man ligger lite knasigt ! ahah :)

Men nu ska jag till skolan, och vara duktigt!

helgen

I fredags så for jag och johan och åt, sen träffade vi sara, emil och en till kille, kom inte ihåg vad han heter haah men johan for till mange och jag stannade med sara och dem riktigt roligt. :) i slutet av kvällen for jag, johan och mange till zake och drack och hade roligt. :)
I lördags så for vi till märta och grillade, och johan och alla drack medans jag var fyllechaffis :P Jag körde bil hela tiden sen kl elva på kvällen. for och gled i stan, sen skjutsade jag hem bagarn, mange och så skjutsade jag hem mamma och backis :)
Idag började jag dagen med att städa hela lägenheten, känner mig grymt stolt över mig själv. Johan har sålt 740 idag :) Ikväll hade jag tänkt att försöka plugga lite grann, försöka få bort lite skolarbeten.

högskole provet

idag har jag gjort högskole provet, och det var inte det bästa man har varit med om, om man säger så.. kom nyss hem därifrån.... Har varit där sen halv nio imorse. suck..
Men nu är det bara att byta om och sminka sig, sen är det bara att dra iväg igen. ska till morsan och backis och äta middag.. deras kompisar kommer också dit.. :)

Torsdag kväll!

Idag så har jag inte gjort ett dugg, jo jag har städat men inge annat :P Sen skrev Linn och frågade ifall vi skulle skriva lite på projektarbete, så jag, sara och linn bestämde oss för att komma till mig och johan och göra projektarbete.. så när dem kom så for vi till ica och handlade lite gott ;) Sen började vi projektarbetet :D Grymt stolt över oss att vi har gjort det, för det första på en kväll och inte på skolan plus att vi gjorde det på påsklovet :P grymt duktigt tjejer :D

garage kväll med johan




Igår följde jag med johan till garaget :) hans bil har då gått sönder men det vet ni redan.. men vi hade ingen växellåda igår, så johan har slipat bort spakel som har varit på rosthål och idag stod och drog bort färg på andra sidan där det var rost under.. jag har ingen bild på hur jag såg ut men jag var skitig, hade varit skitig på händerna och stryckigt mig i ansiket och håret. haha

påsklov!

Det är så himla skönt att ha påsklov, men snart är den slut :( Jobbigt!!! Jaa, vad har jag gjort i dem dagarna  som har gått. jag har då varit i kåbban, men det har jah redan skrivit om. i söndags var mamma och åsa hos mig och johan, fast johan var i garaget från morgon till kväll.. men vi såg new moon :P andra gången jag har sett den nu, haha.
I igår så var johan i garaget igen, men jag tänkte vi måste göra nå när det är sista dagen vi är lediga tillsammans under veckan. så jag bokade biobiljetter till filmen Alice i underlandet :D jag tyckte den var jätte bra, johan tyckte att den var sådär..
Idag har jag varit på stan med tjejerna och fikat och gått och shoppat, men jag shoppade inget speciellt. haha
jag handla weet hårborttagning och alvedon.... haha men man måste ibland..

kåbban igår!

Igår så for vi till kåbdalis,med david och sandra.  men resan var inte precis den bästa resan dit... Resan började bra på morgonen, men när vi hade ungfär 6 mil kvar började bilen gå väldigt dåligt, och tillslut så stannade den helt och hållet. växellådan hade farit på bilen :( så det enda sättet var att ringa till Mange och Märta och höra ifall dem kunde komma och hämta oss. så vi väntade i bilen ett tag tills dem kom, och vi lämnade bilen där på sidan av vägen. så på kvällen skulle vi äta middag någonstans men det var stängt överallt, både i kåbdalis och i älvsbyn. så då for vi hem hungrig som faan var jag, så jag fick middag halv tio på kvällen så mitt humör hade farit under kvällen. sen for vi hem och sov. och nu idag ska david och johan fara och hämta bilen.

RSS 2.0