men som vanligt är det jag som har otur!

Ja rubriken säger ju allting egentligen...
Jag har ju som sagt en tenta på lördag och det är halloween fest på fredag jippi ! tills jag kom på att jag kan ju inte dricka på fredag för jag vill ju vara pigg tills på lördag, hur kul skulle det vara att sitta bakis på ett prov, not so fun !!!
Plus att jag kanske är fyllechaffis åt johan på lördag, och jag som hade tänkt dricka någon av dem dagarna men det blev en vit helg !

Menmen jag blir fan deprimerad alltså när alla ska ut och inte jag :( men dem får ha roligt åt mig med!!

Jag och johan firar på söndag våran två års dag <3 love you !

skola idag

Idag var jag på skolan, typ har inte varit där i en vecka eller nått sånt ;D haha hade min första tenta idag !! Jag var skit nervös!!! men jag hoppas att det gick bra och att jag klarade det !

Vill egentligen inte tänka på det ;D imorgon blir det att plugga igen för nästa tenta är på lördag.
Ska på hallloween party på fredag, men det blir ju inte att dricka då, fast jag vill !!!

helgen

förlåt att jag inte har skrivit nå mycket på sista tiden, men jag har haft så lite tid att sitta bredvid datorn nå länge för att gör det. hehe :D

Men i fredags så hände det inte så mkt egentligen, vi skulle bara äta middag hos mamma men det slutade med att vi var där till sent på kvällen/natten.

Lördag var vi och åt med hela familjen på Thai Garden det var inte speciellt gott det jag åt där, efter vi hade ätit så for vi till ida och fortsatte kvällen där, kl två for vi hem men jag kunde inte somna förens kl fyra på morgonen och jag skulle upp halv elva, då var jag gode trött. För då skulle vi vara hos pappa på stugan kl tolv för att äta palt, det var riktigt trevligt och sen for vi till mamma kl fyra för att byta däck och nu ser vi på tv hemma och bara slappar :D skönt !!

jajjamän

Jag har inte varit in och skrivit så mycket nu på senaste tiden, men det har som inte hänt nå och om det har hänt nå någon helg så har ja inte hunnit att skriva det :D hahah

Jag håller på att plugga till tentorna i slutet av denna månad men efter fyra sidor idag så fattade jag att jag bara satt och läste med tog inte in någonting så jag la bort boken, bättre det än att fortsätta läsa och inte förstå nå ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och ´försöka få nå sömn ikväll ..

sov gott !!

RSS 2.0